Kemisöndag


Det här var det disponibla innehållet i kylen i Neapel.

Jag hatar när det är andra saker än smör i smörpaketet.
När jag har egen boning ska jag ha någon form av intagningsprov för att få röra mitt Bregott. Ska även välja hane efter detta kriterium. Jag har inte många krav, men han ska åtminstone kunna hålla påläggen åtskilda.

LISTA topp 5 äckliga saker att ha i smörpaketet:

1. Leverpastej
2. Sylt
3. Mjukost
4. Nutella
5. Smulor

Min syster tycker att det är äckligare med smör i leverpastejen. Ibland är vi lite olika.

Får lust att göra något smått tabubelagt, som att ta Aladdin från bottenlagret innan ägglikören är slut på översta. Min mamma har uppfostrat mig så, lite tvärtom. "Här barn, godis är bäst före maten!"

Har lagt mig till med en hemsk ovana av att rita lussekatter när jag har tråkigt. Igår ritade jag jättemånga lussekatter.
Idag ska jag göra ungefär samma sak som igår, fast lite mer på djupet kan man säga.


Jaha, det här blev ju ett matigt inlägg. Hehe.

En oral tävling

Bang, såg att jag var aningens otydlig i mitt förra inlägg. För eventuella icke-växjö-friare så var det munnen man skulle få in många marshmallows i och ingen annan kroppsöppning.

Pappa, kan man heta prins Alfons?

Har idag kommit på:

1. Hur glad jag är över att jag har kommit förbi stadiet då man blir påmind om att kissa varje gång man ska nånstans.

2. Hur dålig jag skulle vara som låtskrivare. Jag har gjort en låt i mitt liv: "Fredrik är en gös, och Gunnar en kiwi"
Den framfördes a cappella och innehöll en klapp. Jag har även skrivit om texten till Jesus för världen, men det är preskriberat nu.

Idag har jag:

1. Ätit en tre-för-tio-kiwi. Ekologisk sådan.

2. Skrivit ett nationellt prov i fyra och en halv timme. Höjdpunkten var när Emma matade provvakten med Ballerina-kex. För övrigt såg hela klassrummet ut som en enda stor picknick-korg. 

3. Missat marshmallow-tävlingen på skolan. Att jag bryr mig om detta säger en del om min frånvaro av liv, men jag misstänker att jag hade kommit långt och skulle dessutom velat se hur i håken det var en fysisk möjlighet för vinnaren att få in 28 stycken.

Jag upptäckte att jag har en perfekt dansa-i-köket-sms-signal. Blir bara så lustigt när den abrupt slutar.

Inser att den sistnämnda infon kan ha varit lite överflödigt nödvändig. Vill annars bara ta tillfället i akt att förtydliga att det jag skrev av min låt var hela låten och att jag givetvis har ätit mer än bara den där kiwin.

Ni behöver mer poesi:
Hellre hemlig känsla än död kärlek


Tror att tiden är inne för min poetiska sida att blottas.

Min dator har återuppstått från de döda, så nu är det alltså dags för lågkvalitativt ordbajseri igen. Lågkvalitativt förresten? Jag har visserligen inget av värde att säga, men jag stavar åtminstone rätt då och då. Låt oss säga medelkvalitativt.

Jag började dagen med att banka fram Gläns över sjö och strand på klaviaturen. Förvånansvärt roligt, kanske eftersom det för ovanlighetens skull inte tog 67,3 dygn att tyda noterna.
Sedan kom jag på den dåliga idén att fota min kylskåpspoesi med en kamera av försmädlig kaliber.

Med en krabbande photoshop-installation som grädden på moset resulterade all denna aktivitet innan frukost i något som i det närmaste kan liknas vid ett nervsammanbrott.

Ska snart fördjupa mig i mikroorganismernas magiska värld, och detta med sprudlande intresse mina vänner.

Faderskapet hade någon genial idé om att hänga ägg i julgranen medan mamma tyckte att julgranskulor var tillräckligt lika. Ungefär då valde jag att lämna matbordet.

Fick nyss en speta i bakdelen och ska hädanefter undvika bloggning på trägolv.
Nänu: virus och bakterier. Sprudlande var det.

RSS 2.0